Plaža Brzet

0
Share
Save

Ova šljunčana plaža u Brzetu proteže se duž više od 400 metara omiške obale okružene prekrasnim planinama s jedne strane i nepreglednim morskim krajolikom s druge strane.

Pristup moru ovdje je jednostavan, s finim šljunkom koji se sa plaže proteže u morsko dno. Ovo znači da starije osobe neće imati problema s ulaskom u more, a djeca će uživati u igri u plićaku. Prirodni hlad stvara drvored koji prati dužinu plaže, te borova stabla koja ju okružuju sa obje strane. Tijekom poslijepodnevnih sati glavni dio plaže izložen je suncu, pa za hlad možete unajmiti suncobran.

Infrastruktura plaže uključuje vanjske tuševe, kabine za presvlačenje, najam ležaljki i suncobrana. Za one koji vole sportove na vodi, mogu se unajmiti i pedaline i jet ski. Za one koji se, pak, vole odmoriti od kupanja i sunčanja uz kavu, sladoled ili ručak u blizini plaže nalaze se brojni kafići, snack barovi i restorani, kao i trgovine prehrambenim proizvodima.

Plaža je lako dostupna pješice, svega petnaestak minuta udaljena od samog centra Omiša, a jednako lako se može doći i automobilom. Na istočnoj strani, u smjeru plaže Nemira, dio plaže Brzet odvojen je i služi kao plaža za pse.

See more about Omis

№22 of 25 places in Omis
№2146 of 2178 places in Croatia
№12 of 15 public beach in Omis
№780 of 790 public beach in Croatia

Guides in this place

Place Type

public beach

Location

Omiš

Place Location

Brzet, 21310, Omiš

Reviews

4.8
(7 review)
Евгении Анатольевич
very good!!!
In Omis we found 25 places. Show results