Plaža Bostoji

4.7
Share
Save

Plaža Bostoji nalazi se nedaleko od mjesta Omiš u Damlaciji. Plaža je lokacijski lako dostupna, te možete bez problema dopješačiti do nje ukoliko ste se smjestili u nekom od apartmana u blizini. Plaža je omiljena među lokalnim mještanima, no turista također ne nedostaje, pa možete očekivati umjerene gužve. Plaža je dugačka, polukružnog oblika te u potpunosti sačinjena od siitnog pijeska, a morsko dno također. Ulaz u more je plitak, blag i povoljan za sve uzraste. Na plaži nema dodatnih sadržaja ili objekata pa sa sobom ponesite odgovarajuće stvari koje su vam potrebne za odmor na plaži. No, ukoliko se ipak odlučite potražiti osvježenje u nekom od beach ili caffe barova te restorana, ne brinite - sve vam je nadohvat ruke, dapače jedan beach bar nalazi se u neposrednoj blizini plaže, te je omiljeno mjesto za izlazak i u večernjim satima. Povijesni centar Omiša isto tako nije daleko, pa možete u miru istražiti sve znamenitosti i zanimljivosti koje grad nudi. 

 

See more about Omis

№14 of 25 places in Omis
№935 of 2178 places in Croatia
№10 of 15 public beach in Omis
№708 of 790 public beach in Croatia

Guides in this place

Place Type

public beach

Location

Omiš

Place Location

Reviews

4.7
(3 reviews)
Geaff
This beach has the best view you will ever see. The sea is also warm, clean and clear and the presence of the natural shade from the trees provided a cooling and cozy breeze.
Megan
My classmates and I had fun celebrating our senior year in this location. We had a lot of fun experiences like kayaking, deep sea diving, windsurfing, surfing, and boating. I love how the ares is well secluded and privatized.
Mateo
very good!!!
In Omis we found 25 places. Show results