Ova tradicionalna konoba koja se nalazi između crkve Svetog Simeona i Pet bunara. Konoba se često puni gostima već oko vremena marende u jedanaest sati, kada lokalni mještani grickaju ukudne domaće slane inćune ili salatu od hobotnice.Jelovnik se sastoji od mnogo tradicionalnih jela koja su specifična za dalmatinsko područje. Specijaliteti su naravno suhomesnate delikatese, jela ispod peke poput jhobotnice ili teletine, te jela od morskih plodova i svježe ribe. Ručno rađena tjestenina u umaku je također vrlo ukusna. Ovdje su specijalitet kuće slatki deserti, torta od kalelarge ili Sv Stošija, kolač od višanja s maraschinom, domaćim voćnim likerom. Vinska karta se sastoji od brojnih imena domaćih hrvatskih vinara od kojih svakako preporučamo neko od lokalnih zadarskih vina, i izvrsno se slaže s jelovnikom, a ljubazno osoblje pomoći će vam u odabiru. Ljeti, u sezoni, česta je i živa glazba koja će vam dodatno poboljšati gastronomsko iskustvo.