Konoba Capo jedno je od atraktivnih mjesta na pazinskoj gastro sceni sa tradicijom od dugog niza godina. Ambijent je tradicionalan, a atmosfera domaća i ugodna te se gosti uvijek vrlo rado vraćaju. Na jelovniku ćete pronaći najbolje od istarsko-mediteranske kuhinje, a sva jela prirpremaju se po tradicionalnim recepturama. Neki od specijaliteta su domaća tjestenina u umaku od tartufa, usoljena plava riba poput srdela i inćuna na rukoli te sočan odrezak sa povrćem. Sve namirnice, pogotovo riba i morski plodovi su dnevno svježi i lokalno ulovljeni. Večer zasladite nekom od domaćih slastica. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi.