Restoran Tač kultno je mjesto na zagrebačkoj gastro sceni te je već dugi niz godina aktivno na vrhu ljestvice najboljih restorana u Zagrebu. Ambijent restorana odiše jednostavnošću i minimalizmom, a atmosfera koja vas obuzima odmah je ugodna i domaća. Kuhinja restorana je kombinacija istarske i kontinentalne hrvatska kuhinja sa utjecajem i svih ostalih kulinarskih kultura, te modernom prezentacijom.Veliku pažnju vlasnici posvećuju izboru slastica, pa se tu mogu naći više vrsta torti i domaćih kolača, među kojima dominira torta “Tač” od prženih badema, krokanta i čokolade. Također se njeguje i tradicija zagorskih štrukli od svježeg kravljeg sira, te voćnih savijača, ovisno o sezoni. Svi sastojci koji se koriste su svježi, sezonski i lokalno uzgojeni, što jamči kvalitetu svakog jela. Vinska karta je bogata, a savršeno se slaže s jelovnikom. Profesionalno i ljubazno osoblje rado će vam pomoći u odabiru, a na vama je da uživate u rapsodijama mirisa i okusa.