Plaža Zukamice

4.8
Share
Save

Plaža Zukamice nalazi se u manjem ribarskom mjestu Komiža na otoku Visu. Sa obje strane uvale protežu se lijepe bijele stijene i obronci koji uranjaju u more te su prekriveni sitnim mediteranskim raslinjem. Plaža je sačinjena od kombinacije bijelog šljunka i sitnijeg kamenja, a morsko dno prekriveno je sitnijim kamenčićima. Na plaži ćete pronaći i poneke stijene no one ne otežavaju ulaz u more ili kupanje. Pristup moru je blag i plitak, a more bistro, toplo i vrhunske čistoće. Sa plaže se proteže prekrasan pogled na masivnu kameniu liticu koja izranja iz mora. Litica je popularna među mlađima i rekreativcima koji plivaju do nje i skaču u more. Na plaži nema dodatnih sadržaja i objekata, no svejedno je popularna među stanovništvom. Centar Komiže nije daleko, tako da ukoliko se odlučite  otići na kavu ili u neki od restorana na ručak, sve vam je u relativnoj blizini.

 

See more about Vis

№4 of 15 places in Vis
№555 of 2178 places in Croatia
№4 of 11 public beach in Vis
№348 of 790 public beach in Croatia

Place Type

public beach

Location

Grad Vis

Place Location

Reviews

4.8
(4 reviews)
Laurence
I had a lot of fun interacting with the friendly locals that I encountered in this location. The kids also had fun playing around with their mates. It was great getting to experience and learning a bit of their culture and I will visit again soon.
Mario
The beach has beautiful white rocks and slopes that plunge into the sea and are covered with small Mediterranean vegetation. From the beach stretches a beautiful view of the massive rocky cliff emerging from the sea.
Bayram
This beach is one of a kind because it is a hole in a high steep cliff.The beach can only be reached from the sea hence popular among divers and boaters . It is a small beach covered with tiny white pebbles , its sea is deep ,warm and clear.
Mateo
very good!!!
In Vis we found 15 places. Show results