Plaža i kamp Straško

5.0
Share
Save

Plaža Straško jedna je od najljepših plaža na otoku Pagu. Duga čak 2 kilometra, sa šetnicom koja ju prati cijelom duljinom ova je plaža idealna za dinamične jutarnje šetnje i romantične večernje šetnje uz more. Obalni dio ove plaže je sljunčani, a morsko dno je sastavljeno od šljunka i finog pijeska.

Uz šetnicu je dostupan veliki niz zabavnih sadržaja - vodeni park, dječje igralište, poseban dio koji je rezerviran za šetnju kućnih ljubimaca, a ne nedostaje joj ni raznovrsna ponuda hrane i pića u beach barovima, kafićima i restoranima.
Cijelom dužinom plaže proteže se borova šuma pa je prirodan hlad dostupan na bilo kojem mjestu, a dostupni su i tuševi, suncobrani i ležaljke. Na plaži su pristuni i spasioci i tim prve pomoći, i osiguran je pristup za invalidska kolica. Sve ove pogodnosti razlog su što je plaža Straško već niz godina nositeljica internacionalne Plave Zastave za kvalitetu.

See more about Novalja

№6 of 25 places in Novalja
№989 of 2178 places in Croatia
№6 of 7 public beach in Novalja
№727 of 790 public beach in Croatia

Place Type

public beach

Location

Novalja

Place Location

Reviews

5.0
(2 reviews)
Seline
During my vacation to this location, I always enjoyed morning strolls along the beach, watching the sunrise and the water coming into life. This experience with nature helped me relax my mind and rejuvenate my spirit for the day.
Mateo
very good!!!
In Novalja we found 25 places. Show results