Plaża Kraba

4.3
Share
Save

Plaża Kraba  nalazi se u mjestu Komarna, u Dalmaciji, na pola puta između Ploča i Neuma. Plaža je lako dostupna kako automobilom tako i pješice ukoliko ste svoj smještaj pronašli u naselju Kremena. Ponad plaže nalazi se apartmansko naselje sa mnogo vila, hotela i kuća za odmor. Plaža je sačinjena od sitnog smeđeg šljunka kako na obali tako i na morskom dnu. Plaža je dosta dugačka, ali je jako popularna kako među lokalnim stanovništvom tako i među turistima pa se nemojte iznenaditi ako naiđete na veće gužve. Plaža je odlična za obitelji sa djecom i mlade. Ulaz u more je blag, plitak i povoljan za sve uzraste. Ponad plaže nalazi se manja šetnjica koja prolazi kroz naselje. Iako na samoj plaži nećete pronaći dodatne sadržaje ili objekte, sve se nalazi u neposrednoj blizini, kao i centar samoga mjesta.

 

 

See more about Komarna (Klek)

№2 of 2 places in Komarna (Klek)
№810 of 2178 places in Croatia
№2 of 2 public beach in Komarna (Klek)
№592 of 790 public beach in Croatia

Place Type

public beach

Location

Komarna (Klek)

Place Location

Reviews

4.3
(4 reviews)
Guilia
My friends and i checked in the apartment complex just above the beach and here we could access the beach anytime. The beach is quite long and was mostly frequented by families with children and young people. Catch sunsets from the small promenade that passes through the village.
Paul
The beach is surrounded by a small grove that will provide shelter from the strong sun. It is especially known to the public for its incredibly clear sea and sandy bottom that is almost reminiscent of the Caribbean.
Ingmar
I loved spending time here with the rest of the family. I had a great bonding time with the kids playing several games along the beach and teaching them how to swim. I also spent good time with my wife watching the sunset in the evening.
Mateo
very good!!!
In Komarna (Klek) we found 2 places. Show results