Plaža Jadra

4.8
Share
Save

Na samom vrhu Stare Novalje pronaći ćete gotovo pa skrivenu plažu nazvanu Jadra. Jedno je to od onih mjesta gdje u potpunosti možete iskusiti morsku divljinu u malome. Ova je plaža idealno mjesto za ronjenje na dah: more je u ovom dijelu bogato florom i faunom, a voda toliko kristalna da morsko dno možete promatrati i sa stijena.

Plaža je sastavljena većinom od šljunka, kamenja i stijena, a dijelom i od finog šljunka i pijeska udobnog za sjedenje i ležanje, a za još veću udobnost možete iznajmiti ležaljke za plažu. Za olakšani ulaz u more tu su betonske stepenice i nekolko malih pješčanih uvalica. Plaža Jadra ne obiluje prirodnim hladnom, no ako iznajmite suncobran nećete imati problema uživati u prekrasnom pogledu na more i okolnu divljinu. Na plaži se nalazi beach bar, a tu je i ostala uobičajna infrastruktura: toalet, tuševi, kabine za presvlačenje, igralište za djecu, te parkiralište samo desetak metara od plaže.

Ako vas uhvati želja za malo akcije na vodi možete iznajmiti jet-ski ili skuter, a poželite li ‘protegnuti noge’ simpatičnom šetnicom možete doći sve do Drljande i marine u Staroj Novalji. U slučaju da dolazite sa psom, pseća plaža Jadra nalazi se na samo par minuta hoda od glavne plaže.

See more about Novalja

№4 of 25 places in Novalja
№498 of 2178 places in Croatia
№4 of 7 public beach in Novalja
№293 of 790 public beach in Croatia

Guides in this place

Place Type

public beach

Location

Novalja

Place Location

Stara Novalja

Reviews

4.8
(4 reviews)
Jet
I enjoyed touring the wild side of this location. I explored the reefs and sea fauna that are easy to spot in this location. I also enjoyed touring the underworld and exploring the rich underwater world. I will visit again soon.
Jane
Just but the best beach ever! The beach is covered with fine stones offering gradual access to the sea. I enjoyed swimming in the clear sea and the trees around created a cooling atmosphere.
Torsten
I loved the feel of the wilderness while on this beach. The sea is covered with reefs and sea fauna which is easily spotted through the surface. I enjoyed snorkeling and it was a pleasurable visit. In case you get hungry or thirsty there is also a beach bar.
Mateo
very good!!!
In Novalja we found 25 places. Show results