Plaža Đardin

5.0
Share
Save

Ova 300 metara duga gradska plaža u Kaštel Starom jedna je od najljepših plaža na putu od Splita prema Trogiru.

Njezin fini šljunčani teren prati šetnicu na kojoj se nalaze kafići, restorani i trgovine tako da će vam apsolutno sve biti u neposrednoj blizini ako poželite otići na kavu, ručak ili u kupovinu. More je ovdje plitko što plažu čini savršenom za posjetitelje svih dobnih skupina.

Djeci će se posebno svidjeti igralište i trampolin, dok odrasli mogu iznajmiti pedaline. Plaža je sa jedne strane omeđena lukom, a sa druge dražesnim malim parkom koji je ujedno i prekrasno mjesto za šetnju, posebno u večernjim satima.

Plaža je opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje. Moguće je iznajmiti ležaljke, ali i suncobrane s obzirom da je prirodnog hlada na plaži vrlo malo. Uz to, plaža ima i spasilačku službu, dostupna je osobama sa invaliditetom, a u neposrednoj blizini nalazi se i javni toalet.

See more about Kastel Stari

№1 of 1 places in Kastel Stari
№980 of 2178 places in Croatia
№1 of 1 public beach in Kastel Stari
№724 of 790 public beach in Croatia

Place Type

public beach

Location

Kaštel Stari

Place Location

Kamberovo šetalište bb, 21216, Kaštel Stari

Reviews

5.0
(2 reviews)
Alice
The kids had a fun time on the playground jumping on the trampoline and running around with their mates. I decided to learn pedal boating and the experience was phenomenal. I will visit again soon with the rest of the family.
Melie
This sea is shallow and lovely . Kids will love it here because of all the fun activities that they can do on the playground. If you enjoy walks there is a small park covered with beautiful flowers and a lovely pavement and also there is boat riding sessions. All amenities and refreshments can be found here.
In Kastel Stari we found 1 places. Show results