Medulin

4.7
Share
Save

Nekadašnje malo ribarsko mjesto Medulin, danas je jedno od najpoznatijih i atraktivnijih turističkih odredišta u Istri. Medulin krasi raznolika obala s brojnim predivnim uvalama i izvrsnim plažama. Najpoznatija plaža u Medulinu je veličanstvena Bijeca, pješčana plaža duga kilometar, posebno pogodna za djecu, koja mogu uživati ​​i u velikom aqua parku u blizini. Nedaleko od Medulina nalazi se Premantura, mjesto s kristalno čistim morem i stjenovitim i šljunčanim plažama koje mami posjetioce svojim prirodnim ljepotama. Brojni kampovi i izvrsni uvjeti za jedrenje na dasci razlog su za dolazak ovamo. Blizu se nalazi najjužnija točka Istre, odnosno rt Kamenjak, koji je omiljeno izletište zbog svoje veoma očuvane prirode i izvrsnih uvjeta za aktivni provog slobodno vrijemena -posebno biciklizma i šetnje. To je prirodni rezervat s velikim brojem biljnih i endemskih vrsta, što čini ovo Medulinsko područje neizostavnim mjestom za posjet tokom prekrasnih ljetnih dana, ali i izvan sezone.

№440 in Villages and settlements of Croatia

Explore the place near Medulin

Medulin
4.0 (1 review)
510m
Medulin
4.0 (1 review)
729m
Medulin
4.0 (1 review)
888m
Pula
4.3 (6 review)
948m
Medulin
5.0 (2 review)
964m
Medulin
4.0 (1 review)
965m
Medulin
4.8 (4 review)
968m
Medulin
4.6 (5 review)
1km

View More

Explore the food near Medulin

Medulin
5.0 (1 review)
Medulin
5.0 (1 review)
Medulin
5.0 (1 review)
Medulin
4.6 (9 review)
Medulin
5.0 (1 review)
Medulin
4.3 (9 review)
Medulin
4.3 (9 review)
Medulin
4.4 (9 review)

The Medulin Maps


Reviews

4.7
(6 reviews)
Klara
We had a great family outing as we swam in the cool sea. Our kids also enjoyed playing in the parks here in Medulin and cant wait to visit again.
Raphael
I had a fantastic time cycling in Medulin during the day enjoying the gorgeous scenic views. The roads are good to ride on and to have fun.
Kristina
We had a lot of fun in Medulin outdoors as there are even places to enjoy horse riding. A great place to make good memories.
Ryan
The people of Medulin are friendly and they love what they do. I had fun interacting with professionals in different fields like history and marines as we explored the gorgeous town.
Laura
We had a fabulous time playing water activities in Medulin like boat rides, swimming and diving.We had a really good time.
Mateo
very good!!!