Restoran Tri Piruna je jedan od prvih restorana u Vodicama. Restoran je otvoren davne 1973. Godinine,te je od tada na listi najboljih gastro mjesta u regiji. Interijerom prevladava drvo i lokalni kamen. Dodatni ugođaj stvaraju autentični stari dalmatinski predmeti i elementi poput drvenog namještaja, starih bakinih kredenaca, stolnjaka, stare opeke, lustera. Jelovnik se sastoji od dalmatinskih specijaliteta rađenih po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih namirnica. Koriste se isključivo namirnice lokalnih proizvođača i ribu lokalnih ribara. Jela su prezentirana po standardima tehnikama moderne pa čak i molekularne kuhinje.Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj uređenoj terasi.