Konoba Treva je vrlo popularno mjesto na gastro sceni otoka Murtera sa dugim nizom godina tradicije. Ovdje se gostima poslužuju autohtona primorska i otočka jela od kvalitetnih i svježih namirnica. Glavnu riječ jelovnika nose riba, škampi i školjki, te vrhunski pripremljena domaća tjestenina u umaku i razni rižoti. Neki od specijaliteta su domaći rezanci s plodovima mora, kremasti rižoto od sipe, hobotnica ispod peke te lokalno ulovljena riba u pećnici sa krumpirima i povrćem. Vrlo su ukusna i mesna jela poput teletine ili janjetine ispod peke ili lungića i umaku. Uz svako jelo poslužuje se domaća rakija kao aperitiv i domaći topli kruh. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi.