Croatia > Foods > Restaurant > Island of solta > Standarac tavern

Standarac tavern

4.3
Share
Save

Konoba Standarac nalazi se u srcu otoka Šolte, a već dugi niz godina oduševljava svoje goste. Za ovu konobu kažu da je najbolje mjesto za jelo ukusne hrane na otoku. Ambijent je jednostavan, tradicionalan, a atmosfera domaća i ugodna. Jelovnik se temelji na izvornim regionalnim i drugim dalmatinsko-mediteranskim specijalitetima spravljenim po domaćim receptima. Specijaliteti su svakako jela od svježe ulovljene ribe i plodova mora, a ukusna su jela od mesa pripremljena na roštilju ili ispod pećnice, rižoto, pašticada i domaća tjestenina u umaku. Sva jela poslužuju se uz domaći, topli kruh. Da ne spominjemo da je svako jelo napravljeno od pomno biranih, svježih i lokalno uzgojenih namirnica, posebice ribe i morskih plodova. Vinska karta je bogata, sadrži mnogo vrhunskih hrvatskih i stranih etiketa te se savršeno slaže s jelovnikom. Profesionalno i ljubazno osoblje rado će vam pomoći u odabiru, a na vama je da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti možete uživati ​​u omiljenom obroku na prostranoj terasi.

 

№7 in 19 Restaurant from Island of solta
№298 in 1804 Restaurant from Croatia
Phone: 098 754 641

Food Type

Restaurant

Location

Otok Šolta

Cuisine

Mediterranean
Seafood
Barbecue
Croatian

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Kalebiceva 59, Gornje Selo, Solta Island 21430 Croatia

Reviews

4.3
(3 reviews)
Mateo
very good!!!
Ashley
I visited the standard tavern and enjoyed myself. It was marvelous, the staff was very friendly and we were treated well.
Eleanor
Our visit to Standarac Tavern was very pleasant. We were treated well by the staff who were very friendly. It will always be one of our favorite places."
8 of 19 Restaurant from Island of solta based on rating