Croatia > Foods > Restaurant > Island of solta > Sesula tavern

Sesula tavern

4.6
Share
Save

Obiteljska konoba Sesula nalazi se na otoku Šoltu te je vrlo brzo, ali zasluženo dobila kultni status koji se zadržao i do danas.  Ugodan i topao ambijent, vrhunski morski specijaliteti kao i mesne delicije zadovoljit će i najzahtjevnije nepce, a pomno odabrana vina koja se nalaze u ponudi samo su djelić vrhunske gastronomske ponude Ferala.Konoba nudi intimnu atmosferu za ručkove i večere, poslovne razgovore  ali vikendom i vrhunsku zabavu uz majstore tamburice. Budući da je vodstvu konobe Feral gost na prvom mjestu, odmah pri ulazu dočekat će vas iskusno i šarmantno osoblje koji će vas ako treba do detalja upoznati s vrstama namirnica pojedinih specijaliteta kao i stručno savjetovati u izboru vina.Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi.

 

 

№3 in 19 Restaurant from Island of solta
№192 in 1804 Restaurant from Croatia

Food Type

Restaurant

Location

Otok Šolta

Cuisine

European
Mediterranean
Seafood
Grill
Croatian

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Uz more 87, Maslinica, Solta Island 21430 Croatia

Reviews

4.6
(5 reviews)
Mateo
very good!!!
Leon
The location of this place is stunning. I had the opportunity to enjoy my meat delicacy as I felt th breeze from the sea
Lucas
I enjoyed my meal by the sea. The view was magical
Sabrina
I was taken here on a date and I highly recommend this place if you are in for a romantic date. I loved it since it brings an affectionate atmosphere for lunch and dinner dates.
Damien
The seafood at this tavern is something I would recommend. It was properly garnished. The staff were welcoming and the brief people on their dishes.
8 of 19 Restaurant from Island of solta based on rating