Croatia > Foods > Restaurant > Island of solta > Nevera tavern

Nevera tavern

4.4
Share
Save

Konoba Nevera nalazi se u srcu otoka Šolte, a svoje goste oduševljava već duži niz godina. Za ovu konobu kažu kako je najbolje mjesto za pojesti ukusnu hranu na otoku. Ambijent je jednostavan, tradicionalan  a atmosfera domaća i ugodna. Jelovnik se temelji na izvornim regionalnim, te ostalim dalmatinsko- mediteranskim specijalitetima rađenim po domaćim recepturama. Specijaliteti su svakako jela od svježe ulovljene ribe i morskih plodova, a ukusna su i mesna jela spremljena na grillu ili ispod peke, rižoto, pašticada te domaće tjestenine u umaku. Sva jela poslužuju se uz domaći,topli kruh. Nemoramo napomenuti kako je svako jelo napravljeno od pomno odabranih, svježih i lokalno uzgojenih namirnica, pogotovo riba i morski plodovi.Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi

 

 

№4 in 19 Restaurant from Island of solta
№218 in 1804 Restaurant from Croatia
Phone: 095 842 0600

Food Type

Restaurant

Location

Otok Šolta

Cuisine

European
Mediterranean
Seafood
Croatian

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Sv. Nikole 7, Stomorska, Solta Island 21430 Croatia

Reviews

4.4
(5 reviews)
Dylan
This area is located in the Island of Solta. It has a traditional set up. The menu is based on Dalmatian - Mediterranean specialties. I really enjoyed their seafood, especially the crab. The uniqueness of the food was just spectacular.
Ludwig
The breeze of this place was just relaxing. Their seafood was marvelous
Mateo
very good!!!
Greta
The crab and oysters of this place were definitely prepared with a lot of love. The traditional setup of this Tavern was just lovely. I had a lot of fun after a nice boat ride.
Luco
Its location on the island is what captivates me about this place. It creates a serene atmosphere which makes you not want to get out of that place.
8 of 19 Restaurant from Island of solta based on rating