Croatia > Foods > Prosciutto & Cheese > Jastrebarsko > Mihael Mikic family farm

Mihael Mikic family farm

4.7
Share
Save

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Mikić nastalo je iz ljubavi prema prirodi i zdravom načinu života, a njihovo bogato i rodno imanje nalazi se u okolici Jastrebarskog. Bave se uzgojem mliječnih koza te proizvodnjom mlijeka i svježeg kremastog sira. Sve namirnice koje se uzgajaju su potpuno organske, netretirane, od domaćeg sjemena a za sami uzgoj je uloženo mnogo ljubavi, truda i volje što i jamči krajnju kvalitetu proizvoda. Kupiti i degustirati njihove proizvode možete u direktnom dogovoru sa OPG-om te na određenim mjestima prodaje.

 

 

№1 in 3 Prosciutto & Cheese from Jastrebarsko
№274 in 1804 Prosciutto & Cheese from Croatia

Location

Jastrebarsko

Food Location

Stankovo 240 10450 Jastrebarsko

Reviews

4.7
(3 reviews)
Ella
Visiting the farm of mihael mikic was a real pleasure and i would strongly recommend all those who love good food to visit his farm. The quality of the products is outstanding . My personal favorite was a cheese made from goat milk , made at the family farm, it was amazing!
Ethan
I did have a nice time at the mihael mimic family farm and I think I will come back for more. I learned about the orchards, how to make apple juice and many other things about apples. thanks for having me
Mateo
very good!!!
2 of 3 Prosciutto & Cheese from Jastrebarsko based on rating