Croatia > Foods > Restaurant > Zagreb > Mali Bar

Mali Bar

4.7
Share
Save

Mali bar novije je inn mjesto na zagrebačkoj gastro sceni koje oduševljava. Jelovnik je internacionalni, sa naglaskom na svjetske specijalitete te domaću hranu pripremljenu i prezentiranu na moderne načine u korak sa svjetskim trendovima. Tako ovdje možete kušati paštetu od piletine i guščje jetre, pečenu buču sa sirom iz mišine, rikulom, tostiranim sjemenkama suncokreta i miso karamelom, kofte od janjetine, punjena bao peciva, a nepce na kraju zasladite baskijskim cheesecakeom. Vinska karta je također bogata, te sadrži velik broj hrvatskih i stranih etiketa, a ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru. Cijene su prosječne, možda malo skuplje, no ambijent i kvaliteta hrane opravdava svaku kunu. 

 

 

№21 in 107 Restaurant from Zagreb
№274 in 1804 Restaurant from Croatia
Phone: 01 5531 014

Food Type

Restaurant

Location

Zagreb

Cuisine

European
Mediterranean
Fusion

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Vlaška ul. 63, 10000, Zagreb

Reviews

4.7
(3 reviews)
Logan
The Mali Bar is a lively and chic restaurant in Zagreb, Croatia. I went there with my friends and we had a great time. The atmosphere is very friendly, they have nice music and they serve great drinks at even better prices. I highly recommend this place if you are visiting Zagreb!
Lisa
I visited mali bar on a Saturday afternoon and had a nice time. There were a reasonable amount of people there, but it was very relaxed and chilled out, and everyone seemed to be having a good time.
Mateo
very good!!!
8 of 107 Restaurant from Zagreb based on rating