Već desetljećima Restoran Maki se nalazi u Gospiću i spada među dragulje ugostiteljstva i gastronomije Like, sa korijenima utemeljenim na obiteljskoj tradiciji od 1971. godine, kada je počeo kao konoba, a zatim se pretvorio u restoran.Lika je oduvijek poznata po janjetini s roštilja, pršutu i siru, odresku i ostalom domaćom hranom. Tako ćete ovdje, uz ostale specijalitete, na jelovniku pronaći piletinu, puretinu i teletinu pečenu ispod peke uz jela s roštilja, a “okus” će upotpuniti lička šljivovica, rakija od borovnica, rakija od bilja Velebita ili velebitska piva. Također, hotel organizira putovanja i izlete na atraktivne obližnje turističke destinacije. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi okruženoj zelenilom.