Croatia > Foods > Fruits & vegetables > Pozega > Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ljubica Vido

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ljubica Vido

4.3
Share
Save

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ljubica Vido nastalo je iz ljubavi prema prirodi i zdravom načinu života, a njihovo bogato i rodno imanje nalazi se u manjem mjestu Grabarje, nedaleko od Požege. Bave se uzgojem i prodajom voća te voćni prerađevina poput rakija, likera, sokova, pekmeza itd. OPG Ljubica Vido je registrirano turističko seljačko domaćinstvo koje pruža usluge smještaja, a također imaju vlastitu kušaonicu domaćih vina i likera. Sve namirnice koje se uzgajaju su potpuno organske, netretirane, od domaćeg sjemena a za sami uzgoj je uloženo mnogo ljubavi, truda i volje što i jamči krajnju kvalitetu proizvoda. Kupiti i degustirati njihove proizvode možete u direktnom dogovoru sa OPG-om te na određenim mjestima prodaje.

 

 

№2 in 3 Fruits & vegetables from Pozega
№295 in 1804 Fruits & vegetables from Croatia
Phone: 091/395-6056

Food Type

Voće i povrće

Location

Požega

Food Location

Stjepana Radića 85, Grabarje

Reviews

4.3
(3 reviews)
Mateo
very good!!!
Ivy
I was very lucky to be able to visit an actual Serbian farm. I have seen farms in other countries, but I love to see how the people live, and this is just a glimpse of that. I had a good time while I was there and met lots of nice people along the way.
Charlie
I visited Ljubica Vido's family farm with my friends and I had a great time. We got to see how the family makes cheese, how they milk the cow, and what animals they have on their farm. The best part was that we got free samples of all the cheeses!
2 of 3 Fruits & vegetables from Pozega based on rating