Croatia > Foods > Restaurant > Rogoznica > Le Piaf

Le Piaf

4.7
Share
Save

Restaurant Le Piaf nalazi se u srcu Rogoznice, na rivi sa terasom koja gleda na more i obalu, te je jedno od omiljenih gastro - mjesta u gradu. Jelovnik se sastoji od dalmatinsko-mediteranskih klasika koji oduševljavaju goste već dugi niz godina. Naglasak je svakako na jelima od svježe ribe i morskih plodova. Neki od specijaliteta uključuju domaće pizze iz krušne peći, suhomesnate plate sa domaćim kruhom, lignje sa žara te bijela riba sa povrćem. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj tersi sa pogledom na more.

 

 

№5 in 9 Restaurant from Rogoznica
№278 in 1804 Restaurant from Croatia

Food Type

Restaurant

Location

Rogoznica

Cuisine

European
Mediterranean
Croatian

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Obala Kneza Domagoja 228, Rogoznica 22202 Croatia

Reviews

4.7
(3 reviews)
Maelle
Overlooking the sea, this place is quite popular. Its main dishes are fish and seafood. Its food is of Dalmatian-Mediterranean origin. Their fish is well seasoned. It was tasty.
Mateo
very good!!!
Ana
The seafood dishes here are on another level and the fish also. They a have a specialty of white fish and vegetables. If you are in for seafood you should probably give it a try.
8 of 9 Restaurant from Rogoznica based on rating