Croatia > Foods > Winery > Buje > Vinarija Kozlović

Vinarija Kozlović

4.0
Share
Save

Vinarija Kozlović smještena je u Momjanu na poluotoku Istri. Vlasnici su obitelj Kozlović, koja ulaže puno truda i ljubavi u svoju vinsku priču. To je i stvar tradicije, jer se vinogradarstvom ova obitelj bavi već generacijama. Danas se obitelj Kozlović oslanja i na tradiciju, ali i na moderna dostignuća tehnologije. Posebnu pozornost posvećuju autohtonim istarskim sortama. Unutar vinarije su i multifunkcijski prostori za degustacije, prezentacije i održavanje vinskih radionica. Na terasi se osim u vinu može uživati i u predivnom pogledu na vinograde.

№2 in 2 Winery from Buje
№264 in 1804 Winery from Croatia

Food Type

Winery

Location

Buje

Food Location

Vale Momjan 78, 52460, Buje

Reviews

4.0
(4 reviews)
David
The view of this winery sets apart this winery making it picturesque.Inside the wine workshop there is a good presentation of wines and the room was spacious to accommodate the 10+ of us.
Mateo
very good!!!
Thatcher
We were gladly welcomed by professional and friendly staff. The place is rich for fantastic wine offerings with a wide range of options to choose from. We loved the scenery as well as the ambiance at the winery.
Dubois
WIne tasting was an exciting experience for us, we a had a variety to choose from. The white wine was the most half sweet wine i tasted, after buying enough wine they didn't charge for wine tasting. Will come back for more.
1 of 2 Winery from Buje based on rating