Croatia > Foods > Restaurant > Brela > Ivandica Dvori

Ivandica Dvori

4.0
Share
Save

Konoba Ivandica Dvori  nalazi se u srcu mjesta Brela, a svoje goste oduševljava već duži niz godina, točnije od 2004.godine. Smještena je u staroj kamenoj kući sa tradicionalno uređenim abijentom i prekrasnom visokom prostranom terasom. Jelovnik se temelji na izvornim regionalnim, te ostalim dalmatinsko- mediteranskim specijalitetima rađenim po domaćim recepturama. Specijaliteti su svakako jela od svježe ulovljene ribe i morskih plodova, a ukusna su i mesna jela spremljena na grillu ili ispod peke, rižoto, pašticada te domaće tjestenine u umaku. Sva jela poslužuju se uz domaći,topli kruh. Nemoramo napomenuti kako je svako jelo napravljeno od pomno odabranih, svježih i lokalno uzgojenih namirnica, pogotovo riba i morski plodovi.Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. 

 

 

№2 in 6 Restaurant from Brela
№317 in 1804 Restaurant from Croatia

Food Type

Restaurant

Location

Brela

Cuisine

European
Mediterranean
Seafood
Barbecue
Croatian

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Banje 1, Brela 21320 Croatia

Reviews

4.0
(3 reviews)
Lukas
While on our vacation in Croatia we had our lunch here and it was really nice. The staff are very professional and friendly.
Martin
This restaurant has a traditional interior. It was well decorated and the terrace was so beautiful and lovely. They offer Dalmatian Mediterranean specialties. Their sea food was just delicious. There is a wide range of seafood to choose from.
Mateo
very good!!!
5 of 6 Restaurant from Brela based on rating