Croatia > Foods > Olive oil > Krk Island > Davor Mrakovcic olive oil

Davor Mrakovcic olive oil

4.7
Share
Save

Krčko maslinovo ulje 10-30-10 je ekstra djevičansko maslinovo ulje sa zaštićenom oznakom izvornosti. Ulje je proizvedeno isključivo mehaničkim postupcima iz ploda maslina domaćeg autohtonog sortimenta ekstenzivnih maslinika. Proizvodi ga OPG David Mrakovčić.Krčko maslinovo ulje 10-30-10 dobiva se iz ploda autohtonih sorti: Slatke (Plominke), Naške (Drobnice), Rosulje i Debele (Oblice). Ono je skladno ulje srednje zelene voćnosti, srednje gorčine i intenzivne pikantnosti.OPG David Mrakovčić uzgaja masline na 4 lokacije.Najveći maslinik je Kravarica, a uz njega, postoje i maslinici Rabasalj, Punta Groša i Picul.Proizvodnja samoga ulja je certificirano organska (bez dodataka ikakvih pesticida ), te se koriste metode hladnog prešanja kako bi se očuvala nutritivna vrijednost i bogatstvo mirisa i okusa. U sklopu uljare nalazi se i nova, moderna kušaonica. Kupiti i degustirati njihova maslinova ulja i proizvode možete u specijaliziranim trgovinama, u uljari, preko webshopa te u direktnom dogovoru sa OPG-om.

 

 

№3 in 4 Olive oil from Krk Island
№281 in 1804 Olive oil from Croatia

Food Type

Maslinovo ulje

Location

Otok Krk

Food Location

Vrh 1, 51500 Krk

Reviews

4.7
(3 reviews)
Chris
I was really impressed how they process their olive oil mechanically. There were different flavours one could taste from. It ranged from fruitiness to spiciness. I enjoyed tasting their different flavours of olive oil
Mateo
very good!!!
Peter
This place has very nice olive oil. It even has a place for tasting their products making a purchase. I would highly recommend this place to anyone who needs olive oils and their products.
3 of 4 Olive oil from Krk Island based on rating