Capo

4.8
Share
Save

Konoba Capo jedno je od atraktivnih mjesta na pazinskoj gastro sceni sa tradicijom od dugog niza godina. Ambijent je tradicionalan, a atmosfera domaća i ugodna te se gosti uvijek vrlo rado vraćaju. Na jelovniku ćete pronaći najbolje od istarsko-mediteranske kuhinje, a sva jela prirpremaju se po tradicionalnim recepturama. Neki od specijaliteta su domaća tjestenina u umaku od tartufa, usoljena plava riba poput srdela i inćuna na rukoli te sočan odrezak sa povrćem. Sve namirnice, pogotovo riba i morski plodovi su dnevno svježi i lokalno ulovljeni. Večer zasladite nekom od domaćih slastica. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi.

 

 

№1 in 2 Restaurant from Cerovlje
№246 in 1804 Restaurant from Croatia

Food Type

Restaurant

Location

Cerovlje

Cuisine

European
Mediterranean

Price

Mid-range

Dietary Restrictions

Vegetarian Friendly
Vegan Options
Gluten Free Options

Food Location

Cerovlje 59, Cerovlje 52402 Croatia

Reviews

4.8
(4 reviews)
Sophie
I enjoy spending the summer holidays on the beautiful spacious terrace present in this location enjoying my pizza.
Mateo
very good!!!
Marie
My wife and I love the delivery option provided by this location, especially on those days when we are all lazy to cook.
Helena
The organic and hand-manufactured ingredients used in the preparation of foods in this location add to the taste and quality. I enjoy their meals so much.
1 of 2 Restaurant from Cerovlje based on rating