Restoran Bevanda nalazi se u sklopu istoimenog hotela u Opatiji. Ambijent je elegantno i moderno dizajniran, sa daškom klasičnog luksuza. Gastronomski gledano, Bevanda je doživjela eksponencijalni rast u zadnjih nekoliko godina kada je chef Andrej Barbieri preuzeo vodstvo. Jelovnik je moderan mediteranski sa elementima francuske kuhinje te modernih tehnikama i načinima pripreme i obrade hrane. Ovdje tako možete kušati delicije od biskvita od škampi do domaćih tagliatella s jastogom i tartufima, te paške janjetine i pirjanog repa grdobine. Namirnice su sezonske, lokalno nabavljene i svježe, posebice riba i morski plodovi koje nabavljaju od lokalnih ribara. Vinska karta sadrži razna velika imena hrvatske eno-scene, te se odlično slaže uz jelovnik. Ljubazno i srdačno osoblje će vam pomoći u izboru. Pored restorana nalazi se jednako elegantan lounge bar Bevanda u kojem možete probati neki od vrhunskih aperitiva prije večere.