Usred Kastva, na trgu Lokvina, smjestio se gurmanski restoran i boutique hotel Kukuriku. Kao prvi restoran u Hrvatskoj koji je postavio postulate o slow-food-u, održava svoj kontinuitet kulture stola i brojnih sadržaja vezanih uz to. Eno-gastro priča koju ćete doživjeti u Kukurikuu podiže konzumaciju na višu razinu i naglašava hedonizam. Jelovnik se bazira na mediteransko-hrvatskoj kuhinji, sa naglaskom na sočne odreske te ukusna jela od svježe ribe i morskih plodova, sve prezentirano u korak sa svjetskim trendovima. Ukusni su i deserti od kojih izdvajamo mekanu čokoladnu mousse tortu. U Balonu se jako vodi briga o svježini i sezonalnosti namirnica, tako da budite sigurni kako ćete jesti kvalitetnu i svježu hranu. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa.