Restoran Kod Špilje jedno je od kultnih mjesta na samoborskoj gastro sceni, sa tradicijom od dugog niza godina. Na jelovniku ćete pronaći tradicionalna regionalna jela i internacionalna pripremljena po domaćoj recepturi. Neki od specijaliteta uključuju suhomesnate delikatese poput kobasica, sireva, pršuta, poznati samoborski kotlet, vinski gulaš itd.. Također, na jelovniku ćete pronaći razna ostala mesna jela poput teletine, junetine i sočnih odrezaka, jela sa grilla, tjestenine u raznim umacima, domaće juhe itd. Ručak ili večeru zasladite domaćim štrukljima koji se nude u slatkoj ili slanoj verziji. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj terasi.