Konoba Varoš je pravi primjer autohtone konobe s više od 100 godina tradicije spremanja tradicionalnih dalmatinskih jela po domaćim recepturama. Bilo da volite ribu i plodove more (lubin, komarča, škarpina, punjene lignje, škampi na žaru, rakovi, školjke, rižot s kozicama…) ili pak jela od mesa (pašticada, teleće i janjeće peke, bifteki, ramsteki, miješano meso, piletina sa žara…), oduševit ćete se bogatstvom okusa. Svakako probajte i jela ispod peke, ali za njih se potrebno najaviti. Tu su također i razna hladna te topla predjela, kao i veliki izbor pića. Namirnice koje se koriste su svježe, sezonske i lokalno uzgojene što uvelike pridonosi kvaliteti svakog jela. Riba i morski plodovi svakodnevno se nabavljaju od lokalnih ribara. Vinska karta je bogata, sadrži brojne vrhunske hrvatske i strane etikete, te se savršeno sljubljuje sa jelovnikom. Stručno i ljubazno osoblje vrlo će vam rado pomoći u izboru, a na vama je samo da uživate u rapsodijama mirisa i okusa. Ljeti u svom omiljenom obroku možete uživati na prostranoj tersi sa pogledom na more.